Foto af kvinde i kørestol, der læser bog
Foto af kvinde i kørestol, der læser bog

Biblioteket kommer hjem til dig

08.01.18
Næstved Bibliotek har et godt tilbud til borgere i Næstved Kommune, der på grund af handicap, sygdom eller alder ikke selv er i stand til at komme på biblioteket. Vi tilbyder at bringe bøger, lydbøger, musik m.m. til hjemmeadressen. Og det er gratis at være tilmeldt ordningen.

"Biblioteket-kommer"-ordningen er ikke noget nyt, men der er mange, der ikke tænker over det, når de pludselig ikke længere kan komme på biblioteket. - Der er rigtig mange borgere, som er tilmeldt ordningen. Og de kan naturligvis låne det samme, som da de selv besøgte biblioteket, f.eks. romaner, faglitteratur, blade og tidsskrifter, bøger med stor skrift, lydbøger, musik og film, fortæller bibliotekar Helle Eriksen, som er tovholder på ordningen.  

Hver borger har en personlig kontaktperson på biblioteket. - Vi har løbende kontakt til de borgere, der benytter sig af ordningen. Det er bibliotekarer, der pakker kasserne. Og det gør for mange "Biblioteket Kommer"-ordningen ekstra attraktiv og spændende, slutter Helle Eriksen. 

Vores chaufører kommer rundt med de bestilte materialer en mandag hver anden måned mellem kl. 10-14. Du får besked om datoerne i god tid inden.  

Hvis du har lyst til at høre mere eller vil tilmeldes "Biblioteket Kommer", er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5588 4000 eller sende os en mail til nsthb@naestved.dk