Billede af Parkens Sandwich
Billede af Parkens Sandwich

Avislæsestue i sandwichbar

09.03.15
Mandag den 9. marts åbnede bibliotekets avislæsestue i nye rammer og med længere åbningstid i Parkens Sandwich i Sct. Jørgens Park.

På udvalgsmødet den 23. februar besluttede Kulturudvalget at pege på Parkens Sandwich som fremtidens avislæsestue i den sydlige bydel. Beslutningen blev truffet på baggrund af brugerafstemningen i slutningen af januar, hvor 46 % foretrak, at læsestuen skulle forblive i Sct. Jørgens Park. 35 % foretrak en placering i Kulturcenter Sydpolen på Sydbyskolen og 19 % stemte for Værestedet i Birkebjergcentret.

Næstved Bibliotek og Borgerservice er nu gået i samarbejde med Parkens Sandwich i Sct. Jørgens Park. Sidste dag på den gamle adresse var fredag den 6. marts. Og mandag den 9. marts åbnede den nye avislæsestue i Parkens Sandwich. Avisreolerne er kørt fra det lukkede bibliotek til den nye adresse i butiksgaden.

Avislæsestue og minibibliotek

I første omgang vil der kun være mulighed for at læse aviser - og benytte sig af sandwichbarens tilbud. I løbet af nogle uger bliver tilbuddet udvidet med en bogautomat med et lille udvalg af bøger. Fra automaten kan man både låne og aflevere bøgerne.

Åbningstiden og minibiblioteket vil følge sandwichbarens åbningstider, som er følgende:

Mandag-fredag: 10.00-17.30, lørdag: 10.00-14.00

Biblioteket og sandwichbaren ser frem til samarbejdet og håber, at der bliver taget godt imod det nye tilbud.