Spil Dansk - uge 44
Spil Dansk - uge 44

Spil Dansk-udgaver af lytteklub og musikquiz

22.10.19
I uge 44 fejrer vi Spil Dansk-ugen med en række musikalske arrangementer. Kom bl.a. i "vinyl-lytteklub" og til Musikquiz!

"Spil Dansk-ugen" er en landsdækkende begivenhed, hvor dansk musik fejres på alle mulige måder.
Initiativet til "Spil Dansk" blev taget tilbage i 2001. Dengang hed det "Spil Dansk Dagen" og foregik altid sidste torsdag i oktober.
Fra 2015 blev det udvidet, så der nu afholdes arrangementer i hele uge 44.

Lytteklub
Bibliotekets pladelytteklub: "Pladevennerne" inviterer denne aften til, at du tager dine danske plader med, som vi sammen hører og taler om.
Fortæl f.eks., hvad musikken betyder for dig, eller måske har du en sjov oplevelse eller anekdote, som du vil dele. 

Du kan evt. i samarbejde med de bibliotekarer, der deltager, finde pladerne i bibliotekets omfattende samling af LP’er og CD’er. 

Læs mere om arrangementet her 

Musikquiz
I anledning af Spil Dansk ugen blænder Kurt og Lars op for en særlig Spil Dansk udgave af deres populære musikquiz, hvor alle aftenens spørgsmål relaterer sig til dansk musik og danske musikere.

Så saml et hold på 3-4 venner og vær med til en hyggelig aften i den danske musiks tegn! 

Læs mere om arrangementet her 

Shu-Bi-Dua koncertforedrag
Som en del af Næstved Biblioteks Spil Dansk-arrangementer i uge 44 lægger Thomas Ulrik Larsen vejen forbi biblioteket for at formidle Shu-Bi-Duas tekster.

Læs mere om arrangementet her

Fællessang
Syng dejlige danske sange sammen med andre sangglade mennesker alle hverdage klokken 10.10 i uge 44 i anledning af Spil Dansk-ugen.

Læs mere om arrangementet her

Spil-Dansk-Bussen
Musikskolens forskellige børnekor kører traditionen tro rundt i Næstved kommune og giver koncerter i Spil Dansk-ugen – også på Næstved Bibliotek

Læs mere om arrangementet her