Spil dansk-logo
Spil dansk-logo
Spil dansk-logo
Spil dansk-logo
Spil dansk-logo
Spil dansk-logo

Optræd til Spil Dansk-koncert på biblioteket

24.09.18
Kunne du tænke dig at optræde på Næstved Bibliotek, når dansk musik fejres i Spil Dansk-ugen? Så giv dit bud på en eller flere danske sange.

I uge 44 fejrer hele Danmark dansk musik i den årlige Spil Dansk-uge, og Næstved Bibliotek er naturligvis også på banen!
 
Ét af bibliotekets initiativer i år bliver en koncert, hvor guitarist Rasmus Hedeboe sammen med de lokale musikere Anya og MC Hansen samt saxofonist Karsten Vogel (Burning Red Ivanhoe m.m.) giver deres fortolkninger af en række danske sange.
 
I den forbindelse vil Næstved Bibliotek gerne opfordre musikere i Næstved til at indspille og sende deres bud på en eller flere (kendte) danske sange. Giv meget gerne sangen(e) en helt ny fortolkning. Det kunne være et anderledes arrangement, en alternativ instrumentering, en ny melodi, en ændring af teksten, sunget a capella eller noget helt sjette. Det eneste krav er, at den oprindelige musik skal være skabt af danske musikere.
 
Send bidragene til Kulturformidler Mads Dyhr-Rasmussen på majra@naestved.dk i et gængs filformat (fx Mp3) inden den 1.10.2018. Så vil en lille jury udvælge de bedste bidrag, som så får mulighed for at optræde til bibliotekets store "Spil Dansk-koncert"!
 
Koncerten finder sted på Næstved Bibliotek, onsdag den 31.10.2018
kl. 19.00.

Billetter kan købes på naesbib.dk. Pris kr. 50,-