Værterne på Skønlitteratur på P1
Værterne på Skønlitteratur på P1

Ugens podcast: Skønlitteratur på P1

Af Anonym (ikke efterprøvet)
08.03.19
I disse uger præsenterer vi nogle af de litteraturpodcasts, som vi godt kan lide. Denne uge er det "Skønlitteratur på P1"

Der findes så mange spændende podcasts om litteratur. Podcastene har forskellige vinkler på litteraturen og er lavet af engagerede mennesker der holder af litteratur.  Man kan høre samtaler om og med forfattere og ind i mellem højtlæsning. I de kommende uger præsenterer vi nogle af dem vi godt kan lide.

Ugens podcast: Skønlitteratur på P1

Et kritisk aktualitetsmagasin med nyheder, baggrund, interviews og reportager fra litteraturens verden. Her kan du høre samtaler og omtale af både helt aktuelle titler og klassikere. Her kommer du i selskab med de vigtigste forfattere og andre bogfolk med noget på hjerte. Der er megen inspiration at hente. Både til læsning af litteratur og om forfatterne.
Værterne på programmet, Klaus Rothstein og Nanna Mogensen er gode at være i selskab med. De har en mening om det meste og er heldigvis ikke altid helt enige. De er blevet hædret med Blixenprisen 2018 for deres litteraturformidling i radioen. 

Skønlitteratur på P1 varer en time og kan høres i radioen hver uge eller hentes som podcast.

Du kan lytte til Skønlitteratur på P1 her:
https://www.dr.dk/radio/p1/skoenlitteratur-pa-p1/skoenlitteratur-pa-p1