Anne Glad er vært i Bogselskabet - podcast om litteratur
Anne Glad er vært i Bogselskabet - podcast om litteratur

Ugens litteraturpodcast: Bogselskabet

Der findes så mange spændende podcasts om litteratur. I de kommende uger præsenterer vi nogle af dem vi godt kan lide. Denne uge: Bogselskabet.

Podcastene har forskellige vinkler på litteraturen og er lavet af engagerede mennesker der holder af litteratur. Man kan høre samtaler om og med forfattere og ind i mellem højtlæsning. 

Bogselskabets vært er Anne Glad, kendt fra sin medvirken i flere TV-programmer, f.eks. Kender du typen? Hun er også cand.mag. i nordisk litteratur og filmvidenskab.

I Bogselskabet deles gode læseoplevelser og lytterne inviteres med, når Anne Glad møder en række af Danmarks aktuelle forfattere. I hver episode af Bogselskabet fortæller forfatteren om sin seneste bog, sin hovedperson og om at skrive. Med Bogselskabet får du en chance for at rykke lidt tættere ind i forfatterens tanker. Den aktuelle forfatter anbefaler også en anden bog og i slutningen af programmet er der lytteranbefalinger.

Anne Glad skaber en uformel tone og er rigtig god til at tale med forfatterne og få dem til at fortælle om deres bøger og processen med at skrive dem.

Hver podcast varer ca. en halv time og udgives af P4 DR.

Du kan lytte til Bogselskabet her