Japanske Your Name er en af de nye film på Filmstriben denne uge
Japanske Your Name er en af de nye film på Filmstriben denn

12 nye film til et nedlukket land

Af Anonym (ikke efterprøvet)
18.03.20
Danmark, inklusive bibliotekerne, er lukket ned, men det gælder ikke Filmstriben, hvor der er kommet 12 nye film, som du kan se hjemmefra.

Danmark er mere eller mindre lukket ned i de kommende 14 dage for at forebygge coronasmitte. Det gælder også bibliotekerne, der både holder lukket fysisk og for bestilling af materialer over nettet. Heldigvis omfatter lukningen ikke Filmstriben. Her du finder mange gode børnefilm og dokumentar- og spillefilm.

Se filmene her på Filmstriben

Praktisk om Filmstriben

Bibliotekernes filmtilbud med adgang til tusindevis af kvalitetsfilm. Se filmene på computer, fra tablet/mobil eller skyd dem op på en stor skærm! Du skal være bosat i Næstved Kommune og du bruger bare dit sædvanlige bibliotekslogin for at se filmene. 

Med Filmstriben har du adgang til et stort udvalg af kvalitetsfilm. Der er nye film, klassikere, serier, dokumentarer og kortfilm - såvel danske som udenlandske.

Du kan afspille filmene på computer (pc/mac) eller ved at hente app'en "Filmstriben" til din tablet eller telefon. Filmstriben understøtter Google Chrome, Firefox, Edge og Safari (ikke Internet Explorer).

Bemærk! Der er en begrænsning ved Næstved Bibliotek og Borgerservice på 5 film pr. måned (max. 3 pr. uge).