Oktober måneds spændende nye fagbøger

Af Anonym (ikke efterprøvet)
02.11.21
Et kig på nogle af de nye fagbøger der er udkommet i oktober måned

Blondinens betragtninger
Helle Thorning-Schmidt har skrevet en bog om hendes syn på feminisme, køn og #metoo. Blandt andet om hvordan det var at være Danmarks første kvindelige statsminister, men også om den samfundsudvikling hun ser i dag indenfor forskelsbehandling og ligestilling.

Union eller undergang
Et samlet Skandinavisk land virker i dag som en sjov tanke. Men det var engang ikke så langt væk som man skulle tro. Spændende historisk bog om hvordan Skandinavien kunne have set meget anderledes ud rent politisk, hvis historien havde taget en let drejning.

Tog og mad i Italien
Flyrejser forurener og togrejser bliver det nye sort. Det sidste år er der kommet en del rejsebøger med togrejsen som udgangspunkt. Her er bogen der vejleder dig til en spændende tur på skinner rundt til Italiens mad, byer og naturoplevelser.

Sort Hvid
Tidligere håndboldspiller og nuværende håndboldtræner Klavs Bruun Jørgensen fortæller om sin lange karriere indenfor håndboldverdenen. Men også om nogle gange at se tingene lidt for sort/hvidt og at blive rundere og mere moden med alderen.

Strik på budget
13 moderne strikkeopskrifter på alt fra scrunchies til vest i patentstrik. Der er opskrifter til både begynderstrikkere og erfarne. For alle der vil strikke uden de store omkostninger.