Britt-Marie var her
Britt-Marie var her

Noget der ligner 'Britt-Marie var her'?

21.05.19
I anledning af Brød, Bog og Bio, hvor vi i samarbejde med Nordisk Film Biografer Næstved viser Britt-Marie var her, og taler om bog og film, linker vi til bøger, der ligner den.

'Britt-Marie var her' er en komisk og livsbekræftende historie, baseret på Fredrik Backmans roman med samme navn.

Når man har levet 40 år med den samme person, kan man hurtigt opbygge en masse vaner og falde ind i en rytme. Sådan har 63-årige husmor Britt-Marie det. Eller, sådan havde hun det i hvert fald, indtil hun fangede ægtemanden midt i en affære. Efter bruddet må Britt-Marie pludselig finde ud af hvad hun nu skal tage sig til. Her ender hun i den lille svenske flække Borg, hvor hun får ansvaret for det lokale fritidshjem. Det viser sig bare, at hun samtidig også har fået ansvaret for at træne byens fodboldklub. Pernilla August er i hovedrollen som Britt-Marie. Hun har bl.a. medvirket i 'Kursk' og 'Star Wars'. Derudover ser vi Peter Haber, der kendes for bl.a. 'The Girl with the Dragon Tattoo'.

'Britt-Marie var her' er instrueret af Tuva Novotny, der selv har erfaring som både skuespiller og instruktør. Forfatteren Fredrik Backman stod også bag værket 'En mand der hedder Ove'.

Hvis du har mod på flere bøger i "Frederik Backman-stil" har Litteratursiden lavet en liste 

Og på eReolen er der en liste over bøger, der ligner En mand der hedder Ove

Det er stadig muligt at købe billetter til Brød, Bog og Bio mandag den 27. maj i Næstved med visning af Britt-Marie var her.
Læs mere og køb billetter her