Banner for SMSpress
Banner for SMSpress

SMS-noveller, digte og litteratur på mobilen

04.02.16
SMSpress er SMS-noveller, gys, digte og litteratur til mobilen i Danmark, Norge og Sverige. Der er mange spændende udgivelser fra en række anerkendte forfattere, der har skrevet specifikt til mobil-mediet.

Man modtager typisk en SMS-novelle som beskeder, sendt til ens mobil fra hovedpersonerne i historien. Nogen gange er man en del af historien, andre gange er man en flue på væggen. Alt afhængig af hvad forfatteren har tænkt der skal ske. Der er altså ikke tale om almindelige bøger der er ”klippet op” i beskeder.

Meget af mobil-litteraturen leger på den måde med virkelighedsbegrebet og mobilens tekniske muligheder, hvilket kan gøre fortællingerne meget livagtige. Der er feks. beskeder der bliver lagt på en telefonsvarer du kan aflytte, en stalker der skriver fra et ukendt nummer og historier med flere mulige slutninger.

SMSpress er et avanceret teknisk forlag, med alle tilgængelige muligheder indenfor mobilmediet. Det udvikles løbende af Computopic, der er i ejerkredsen, og som i dag leverer løsninger til størsteparten af de danske kommuner og biblioteker.

Læs mere her