Dit digitale sundhedsoverblik på eKurser.nu
Dit digitale sundhedsoverblik på eKurser.nu

Dit digitale sundhedsoverblik

26.10.21
Skab dit sundhedsoverblik på eKurser.nu med 7 nye vejledninger.

Det kan være temmelig uoverskueligt at få overblikket over de mange sundhedsapps - men der er heldigvis hjælp at hente på eKurser.nu. Med de 7 nye eKurser får du vejledning til de bedste apps. 

Der tages udgangspunkt i en video, hvor vi følger Søren og Mette på cykelferie fra Randers til Flensborg. Undervejs får de god gavn af disse forskellige sundhedsapps:

Apoteket: Bestil medicin til levering på apoteket eller der hjemme - og forny recepter.                                                                                           

Akuthjælp: Find nærmeste skadestue, lægevagt, apotek, psykiatrisk hjælp, tandlægevagt, kiropraktorvagt samt Giftlinjen
  
Sundhedskortet: Et supplement til dit fysiske gule sundhedskort og fungerer som gyldig dokumentation for retten til at modtage sundhedsydelser i Danmark.

Patienthåndbogen: Digitalt sygdomsleksikon med troværdig og opdateret viden om sygdomme, symptomer og deres behandling.

Coronapas: Coronapasset er et digitalt initiativ i genåbningen af Danmark, som skal begrænse smittespredningen af COVID-19. Du kan bruge den til at dokumentere vaccine, test eller tidligere smitte i ét samlet pas. I app'en kan du skifte mellem brug i henholdsvis Danmark og i udlandet, så kun de nødvendige oplysninger vises.

Min læge: Kontakt med egen læge, bestille tid til konsultation, overblik over aftaler, se henvisninger, vaccinationer og diagnoser. Nogle læger tilbyder også videokonsultation gennem app'en.

Se kurserne på eKurser.nu her