Adgang til tusindvis af magasiner, tegneserier og koncertfilm

06.03.18
Næstved Bibliotek og Borgerservice giver kommunens borgere adgang til tusindvis af spændende læse- og lytteoplevelser, som kan benyttes via tablet, mobil og computer.

Næstved Bibliotek og Borgerservice abonnerer på mange onlinetjenester, som alle brugere af biblioteket kan få adgang til kvit og frit.

Tre af disse tjenester: RB Digital, Comics Plus og Qello Concerts er beskrevet nærmere i de nedenstående små vejledninger i bunden af siden, der dels leder én igennem de indledende opsætninger, og herefter kommer med forslag til, hvordan man navigerer rundt i indholdet på de tre tjenester.

Glæd dig til at komme i gang! Indholdet spænder lige fra nogle af de største engelske og amerikanske magasiner, over populære engelsksprogede tegneserier fra nogle af største forlag, til koncert- og dokumentarfilm med både store og små kunstnere inden for alle musikgenrer.

Qello Concerts Log ind med den profil, som du opretter
Online adgang til mere end 1500 fuldlængde koncertfilm og musikdokumentarer. Her findes optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne frem til nu, og indenfor mere end 30 forskellige musikgenrer.
Qello Concerts kan ses på pc, smartphones og tablets, og desuden på TV med bl.a. Apple TV, Playstation, Roku, Chromecast og Amazon Fire TV.
OBS: Det er nødvendigt at oprette en profil første gang, man logger på Qello. Når man logger ind med profilen giver det 30 dages fri adgang, hvorefter man igen skal logge ind via bibliotekets hjemmeside. 

RBdigital - Log ind med den profil, som du opretter
RBdigital giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner. Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Science til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living og Rolling Stone.
OBS: Når man er logget på som biblioteksbruger skal man oprette en konto – med navn, email og password - og det skal gøres på web-udgaven. Kontoen skal oprettes to gange, én gang for at få adgang til at hente magasiner og én gang for at kunne læse dem. RBdigital findes også som app til diverse mobile platforme, såsom iPhone, iPad og Android smartphones og tablets. Her får man offline adgang til de magasiner, man har hentet ned på sin konto via computeren.

Comics Plus - Log ind med den profil, som du opretter
Databasen indholder over 19.000 tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, Sci-Fi, manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter. Der kan søges efter genre, forlag og tegneserier på både computer, tablet og telefon. Alle tegneserierne kan læses, når man har lyst og helt uden ventetider, med 7 dages udlån og ubegrænset mulighed for genlån. Alle tegneserierne er på engelsk. 
OBS: Når man er logget på som biblioteksbruger skal man oprette en konto – med navn, email og password - og det skal gøres på web-udgaven.