Hvordan ser din coronabobbel ud?

08.02.21
Min&DinCoronabobbel er for alle børn og unge fra 3 til 15 år, der har lyst til at udtrykke sig kreativt og vil være med til at fortælle en fælles historie om, hvordan det er at være barn og ung under corona.

Er du mellem 3 og 15 år, kan du være med til at fortælle en fælles historie om, hvordan det er at være barn og ung under corona.

Projektet Min&DinCoronaBobbel sætter fokus på trivsel og lægger op til at børn og unge både kan udtrykke de gode og de svære følelser, der opstår i denne helt usædvanlige tid. Selvom nogle må starte i skole igen, er samfundet stadig lukket ned omkring os, og alle er i coronabobler, om det så er med den nærmeste familie eller med sin klasse.

Hvordan gør jeg?
Du kan udtrykke dig i mange forskellige medier, og det kan både være abstrakt eller noget helt konkret. Du kan lave en lille film, gå ombord i stopmotion, eller du kan tegne, lave collager eller noget helt femte. Kun fantasien sætter grænser

Tag et billede af dit bidrag og send det – gerne via WeTransfer – til mincoronabobbel@gmail.com. De indsendte bidrag bliver samlet til små film, som kan ses på www.ungdommensdokumenta.dk i løbet af marts (vær opmærksom på, at siden er under udvikling). Derudover vil nogle af de færdige film blive delt på de seks deltagende kommuners sociale medier. Kommunerne tæller: Næstved, Faxe, Stevns, Lolland, Guldborgsund og Vordingborg.

Min&DinCoronabobbel er et indslag udviklet delvist under projektet FællesVærk og Fyr Den Auf, ved Filmfabrikken Møn og Billedskolen Storstrøm.