Fantastiske skabninger, Grindelwalds forbrydelser

Elsker du også fantasyuniverset, kan du glæde til endnu en film ud fra bogserien 'Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser' som er baseret på J.K. Rowlings bog "Fantastiske skabninger ...og hvor de findes". Filmen er i biografen fra november 2018, og er efterfølgeren til filmen af samme navn.

I den første film blev den mægtige troldmand, Gellert Grindelwald, fanget af den unge magizoolog, Newt Scamander. Men Grindelwald er ikke let at holde fanget, og mørkets fyrste undslipper snart med en plan om at samle et følge af ligesindede.

Målet er at skabe en race af fuldblods troldmænd, der skal herske over både magiske og ikke-magiske væsner. Det er nu op til Newt og hans tidligere læremester, Albus Dumbledore, at stoppe de onde kræfter.

Eventyrfortsættelsen er anden del af en serie på i alt fem planlagte film, som foregår i samme verden som Harry Potter-franchisen. Plottet er dog rykket 70 år tilbage i tiden, hvor vi bl.a. kan opleve en ung version af troldmandsskolen Hogwarts rektor, Dumbledore, der bliver spillet af Jude Law.

'Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser' bringer nye karakterer i spil, bl.a. Newt Scamanders bror, og filmen byder både på en klassisk historie om mødet mellem det gode og det onde, mens der naturligvis vil indgå detaljer for ægte fans af Harry Potter. (copyright: kino.dk)

 

 

Bøgerne til første bog kan lånes her:

  • Bog

Fantastiske skabninger og hvor de findes : mød karaktererne

Af Michael Kogge (2016)
Præsentation af karaktererne fra filmen "Fantastiske skabninger og hvor de findes" om magizoologen Newt Scamanders eventyrlige oplevelser i New York i slutningen af 1920'erne. Newt Scamander optræder i J.K. Rowlings Harry Potter univers som lærebogsforfatter
Bog
  • Dvd

Fantastiske skabninger og hvor de findes

En mystisk kraft hærger New Yorks gader. En ond troldmand spreder skræk og rædsel i Europa og troldmandsverdenen er tæt på at blive afsløret. Newt Scamander er kun interesseret i sine studier af magiske skabninger, men måske er det ham, der kan redde dem allesammen?
Dvd
  • Billedbog

Fantastiske skabninger og hvor de findes : Newt Scamander (Ill. Olivia Lomenech Gill)

Fantasy. Lærebogen her af troldmanden Newt Scamander findes i ethvert troldmandshjem. Her kan man læse om alle de magiske væsner fra dyndfolk til trolde i Harry Potter-universet
Billedbog
  • Bog

Fantastiske skabninger og hvor de findes : Newt Scamander

Fantasy. Lærebogen her af troldmanden Newt Scamander findes i et hver troldmandshjem. Her kan man læse om alle de magiske væsner fra dyndfolk til trolde i Harry Potter universet
Bog
  • Bog

Fantastiske skabninger og hvor de findes : Newt Scamander

Fantasy. Lærebogen her af troldmanden Newt Scamander findes i et hver troldmandshjem. Her kan man læse om alle de magiske væsner fra dyndfolk til trolde i Harry Potter universet
Bog
  • Bog

Fantastiske skabninger og hvor de findes : filmmanuskriptet (Filmmanuskriptet)

Fantasy. En mystisk kraft hærger New Yorks gader. En ond troldmand spreder skræk og rædsel i Europa og troldmandsverdenen er tæt på at blive afsløret. Newt Scamander er kun interesseret i sine studier af magiske skabninger, men måske er det ham, der kan redde dem allesammen?
Bog