Familie-brætspil på biblioteket

27.02.19
Brætspillets renæssance er begyndt, og vi er med! Kom på Næstved Bibliotek mandag den 11. marts kl. 16.00-18.00 og dyst i sjove og udfordrende brætspil sammen med to af Næstveds brætspilsentusiaster.

De digitale medier bugner med spil, hvilket sjovt nok har medført en renæssance for brætspillet. De moderne brætspil kan langt mere end de klassiske spil som Ludo og Matador. Næstved Bibliotek har allieret sig med de to lokale brætspilsentusiaster Martin Hultquist og Jesper Fornitz, som er klar til at lære jer at spille spændende nye brætspil for alle aldre. 

Fokus på nærvær og samarbejde
Mange nye brætspil støtter op om sociale og faglige kompetencer, og vi er sociale og har fokus på nærvær og samarbejde. Tag dine børn med og dyst med dem, mod dem, eller måske sammen - mod spillet eller mod andre. Vi har en bred vifte af spil med vidt forskellige mål til rådighed. Alle er velkomne, store som små. Vi anbefaler, at familier deltager sammen.

Hvis du hellere vil spille derhjemme, så tilbyder biblioteket nu som noget helt nyt mulighed for at låne brætspil med hjem. Kom ind på biblioteket og se udvalget af spil.

Brætspil på biblioteket er gratis, og der er ingen tilmelding - bare mød op! Det foregår mandag den 11. marts kl. 16.00-18.00 i børneområdet på Næstved Bibliotek.