HTML & CSS book
Website design books

September måneds spændende nye fagbøger

Af Anonym (ikke efterprøvet)
01.10.21
Et kig på nogle af de spændende nye fagbøger der er udkommet i september måned.

Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner af Nanna Hyldgaard Hansen
Er du begyndt at se livet anderledes efter nedlukningerne af samfundet? Betyder hjemmet og familien mere? Tænker du mere over klimaet? Denne bog giver dig en opskrift på en kort arbejdsuge, ingen stress og masser af tid til det vigtige i livet.
Det er nok ikke alle der kan vende tilværelsen på hovedet. Men bogen kan alligevel give inspiration til en lidt anderledes livsstil.

Lynx: I aktion for Danmark
Lynx-helikopteren har mere end 37 års tjeneste i det danske søværn. I denne periode har helikopterne medvirket i utallige redningsaktioner fra rydning af ungdomshuset til redning af piloter på Grønlands indlandsis. Interessant bog om en af søværnets store arbejdsheste.

Strikket halloween af Thea Rytter
Så er det snart den tid på året igen. Med oktobers mørkere aftener bliver det hele lidt mere uhyggeligt.
Hvis du kan lide at strikke og halloween er dette bogen til dig.

Et liv med LEGO
Lego er et af verdens største og mest elskede legetøjsfirmaer. Men familien Kirk Kristiansen der står bag LEGO, har altid holdt sig i baggrunden.
Nu fortæller forfatter Jens Andersen og Kjeld Kirk Kristiansen for første gang den fascinerende historie om slægten Kirk Kristiansen og hvordan LEGO gik fra små klodser til at være et globalt brand.
Fascinerende læsning til dit indre legebarn.

Kan hun selv gå herhen? 
I samarbejde med forfatteren Cathrine Errboe fortæller skuespiller Malene Schwartz om sit livs anden halvleg. Med glimt i øjet fortæller hun åbenhjertigt om en ukuelig lyst til at nå så meget som muligt, inden det er for sent. Fx at dyrke crossfit, og strikke den sok, der stadig mangler en makker. Samtidig indeholder bogen også sjove anekdoter fra de skrå brædder og om de personer der var en del af dansk film og teater samtidig med Malene Schwartz.