Logo for Bogforum 2018
Logo for Bogforum 2018

Bogforum 2018 - hent program på biblioteket

Af Anonym (ikke efterprøvet)
11.10.18
I den sidste weekend i oktober samles rigtig mange bogelskere til Bogforum. Her finder du et overflødighedshorn af bøger og spændende forfattermøder og masser af inspiration til efterårets læsning.

Du kan hente programmet for Bogforum på biblioteket. Her kan du også hente Bogforumavisen, som har 4 forslag til temaruter, der guider dig gennem oplevelserne, så du kan nå det hele. Der er en rute til dig, der er interesseret i Familiefortællinger, Tidens tanker, Krimi og Nordisk.

Vi kan selvfølgelig anbefale at besøge Danmarks bibliotekers stand. Her er der masser af debatter, forfattermøder og litterære indslag. Du kan møde e-reolen.dk, du kan gætte med i Den Store Litteraturquiz med Adrian Hughes og du kan møde dagens digter. Blandt de forfattere der kigger ind er Katrine Marie Guldager, Leonora Christina Skov, Kim Leine, Jesper Stein, Lone Theils og Harald Voetmann. Du kan også møde kommunalpolitikere og kulturminister Mette Bock.

Vi anbefaler og Litteratursiden stand. Se programmet her: https://litteratursiden.dk/artikler/litteratursidens-program-pa-bogforum-2018

Du kan se hele programmet for Bogforum her: http://www.bogforum.dk/

Bogforum har også sin egen app. Søg på Bogforum