Asta Olivia Nordenhof vinder

Tirsdag 19. maj blev sløret løftet for dette års vindere af EU’s Litteraturpris (EUPL). Blandt de 13 vindere var Asta Olivia Nordenhof, der vandt for sin roman, ”Penge på lommen”

"Penge på lommen" er første del i en planlagt septologi om mordbranden på Scandinavian Star, som Asta Olivia Nordenhof allerede har titler og hovedtræk af indholdet på. 

EUPL uddeles hvert år til aktuelle forfattere fra EU's medlemslande. Prisen har til formål at fremme kreativitet, diversitet og mobilitet indenfor europæisk skønlitteratur.

Læs mere om prisen og vinderne på EUPL’s hjemmeside

Penge på lommen

Ægteparret Kurt og Maggie har efter barske erfaringer med livet, fundet sammen i et ægteskab på godt og ondt. Mens Maggie er faret vild i kærligheden, leder Kurt efter en god investering. 

Læs min anbefaling af 'Penge på lommen'

Asta Olivia Nordenhof

Asta Olivia Nordenhof er indbegrebet af en aktuel forfatter med nærvær og autenticitet i det danske litteraturlandskab. I sine udgivelser viser Nordenhof en blottet skrøbelighed, hvor hun gennem interviews og egne tekster lægger krop og sjæl til.

  • Bog

Penge på lommen

Ægteparret Kurt og Maggie har efter barske erfaringer med livet, fundet sammen i et ægteskab på godt og ondt. Mens Maggie er faret vild i kærligheden, leder Kurt efter en god investering
Bog
  • Bog

Et ansigt til Emily

En fortælling om kærligheden, hvor Rosa elsker Emily. Emily uforløst elsker Daniel. Og Rosa bl.a. genskriver sin afdøde fars dagbog fra da han er 21. Forskellige litterære virkemidler som dagbogsnotater, breve og dialoger benyttes
Bog
  • Bog

Det nemme og det ensomme

Digte oplyst af emhætter, nattens stjerner og tv. Ord fra en plaget ugidelig pige med livet i bagagen
Bog
Asta Olivia Nordenhof
Asta Olivia Nordenhof
20.05.20