Foto af Jesper Christensen, der holder en bog
Foto af Jesper Christensen, der holder en bog

Anbefaling af Stephen Kings Mercedesmanden

Af Anonym (ikke efterprøvet)
21.06.16
Jesper anbefaler dig at læse den nyeste Stephen King bog, der er en meget spændende, klassisk krimi.

Den amerikanske forfatter Stephen King har aldrig været bange for at udfordre sig selv. Han er mest berømt for sine gyserbøger, men har også tidligere skrevet ungdoms- og fantasybøger.

Nu har han kastet sig over krimigenren i den helt klassiske model. En kriminalsag, en forbryder og en efterforsker. Det slipper Stephen King rigtig godt af sted med. Mercedesmanden er den type bog, der konstant øger spændingen, og som gør det svært at lægge den fra sig, indtil sidste side er læst.

I bogen møder vi Bill Hodges. En pensioneret politimand der modtager et hånende brev, der har forbindelse til en af hans uafsluttede sager. Pludselig optændt af en ny udvikling i den sag han aldrig fik opklaret, kaster han sig ud i opklaringen af sagen om Mercedesmorderen, som koldblodigt kørte en mercedes ind i en menneskemængde.

Mercedesmanden er første del af trilogien om den pensionerede efterforsker Bill Hodges. De to efterfølgere er endnu ikke udkommet på dansk. Men jeg glæder mig allerede til at læse dem.

Skrevet af Jesper Christensen, bibliotekar

GennemseGennemse
  • Bog

Mercedesmanden : roman

Af Stephen King (f. 1947) (2016)
Krimi. Bill Hodges er pensioneret politimand, men da han modtager et brev, der har forbindelse til en af hans uafslut...
Læs mere