YA Title
YA Title

Anbefaling af Ava Dellairas "Kærlighedsbreve til de døde"

Af Anonym (ikke efterprøvet)
15.07.16
Eva anbefaler dig at læse Ava Dellairas debutroman, som er både smuk og medrivende.

Den smukke forside på denne ungdomsroman fangede min interesse ved første øjekast – handlingen var ikke mindre fantastisk:

Laurel starter på high school og hendes engelsklærer stiller klassen følgende opgave: skriv et personligt brev til en død person.

Laurel har med vilje valgt en anden high school end den hendes søster gik på, og nu begynder hun at skrive breve til alle de afdøde kendte personer, som betød noget for søsteren. Hun skriver til Kurt Cobain, Amy Winehouse, River Phoenix, Judy Garland og mange, mange flere.

Igennem brevene, får vi indsigt i Laurels liv. Hun skriver om hvordan det er at gå på high school, om at få nye venner og blive forelsket for første gang. Hun skriver om søsteren May, som hun var tæt knyttet til og som hun savner. Og langsomt, ganske langsomt løfter Laurel sløret for, hvad der er sket med hendes elskede søster.

”Kærlighedsbreve til de døde” er den amerikanske forfatter Ava Dellairas debut. Den er solgt til over 30 lande og er ved at blive filmatiseret af holdet bag ”En flænge i himlen”.

Jeg glæder mig til filmatiseringen – og til at følge Ava Dellairas forfatterskab fremover.

Bogen kan varmt anbefales.

Kærlighedsbreve til de døde

Skrevet af Eva Schelke, børnekulturformidler

GennemseGennemse
  • Bog

Kærlighedsbreve til de døde : en roman

Af Ava Dellaira (2015)
Lauries søster er død og Laurie skriver breve om sin sorg og sin familie, om skolen, vennerne og festerne, men mest a...
Læs mere