Workshop og dialogmøde med hilsen fra kvinder i Sri Lanka

07.10.17
19. - 21. oktober har foreningen Livets Lys inviteret Kavitha fra Sri Lanka på besøg på Næstved Bibliotek og hun viser bl.a. fletning med palmyrah blade.

Foto af kvinde og barn, der sidder i hytte i Sri Lanka

Torsdag den 19. oktober og fredag den 20. oktober, begge dage fra kl. 10.00-15.00 er der workshop i X-rummet på Næstved Bibliotek med Foreningen Livets Lys. Lørdag den 21. oktober fra kl. 10.00-12.00 er der ligeledes workshop. Endelig er der dialogmøde i salen kl. 13.00-15.00. 

Foreningen Livets Lys yder hjælp til kvinder i Sri Lanka. Hjælpen fra Danmark gør det muligt for kvinderne at skabe en indkomst og bekæmpe fattigdom. Foreningen har inviteret Kavitha fra Sri Lanka på besøg på Næstved Bibliotek fra torsdag den 19. oktober til lørdag den 21. oktober. Her vil hun vise flettede kurve og andre produkter frem, som hun har flettet af palmyrah blade.

Prøv selv at flette
På workshoppen kan du selv prøve at flette og Kavitha vil hjælpe til undervejs. Arrangementet er for børn fra 10 år og for voksne og alle kan være med. 
 
Lørdag den 21. oktober er der, udover workshop, også dialogmøde med Kavitha, hvor hun vil fortælle om arbejdet med børnefamilier i landsbyer på Sri Lanka. 

Udstilling
Fra den 19. oktober til den 3. november er der udstilling i X-rummet med fotos fra Sri Lanka og af de flettede produkter. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid. 
 
Der er gratis adgang. Bare mød op.