Ondt i sindet -"Filterløs"

Tirsdag den 25. september kl. 17.00-18.00 er der foredrag på Næstved Bibliotek med forfatteren Anne Arendse Thorsen, som har debatteret meget om psykisk sygdom. Hør om processen med at skrive og udgive en bog samt hør lidt fra bogen "Filterløs" (2018).
Ifølge en ny opgørelse fra Sundhedsdatastyrelsen fra 2018 er der sket en tredobling af børn og unge med psykiske lidelser de sidste 10 år. Den 25-årige Anna Arendse Thorsen, som selv har kæmpet med psykisk sygdom, har de sidste fire år gjort sig bemærket i debatten om psykisk sundhed og psykiatrisk sygdom i dagspressen, bl.a. i Politiken, Kristeligt Dagblad og DR3.
 

Et hudløst ærligt portræt
Nu har hun udgivet sin debutroman, "Filterløs". Den tegner et hudløst ærligt portræt den 18-årige Alma, som på ydersiden er en helt almindelig gymnasieelv, men indeni gemmer hun på en angstdiagnose og et ætsende savn til sin afdøde far. Den autofiktive roman er inspireret af hendes eget liv og udkom den 10. august i år. 

Anna Arendse Thorsen er opvokset i Roskilde og studerer til daglig humaniora på Københavns Universitet. Hun er også aktiv på den københavnske litteraturscene.   

Denne aften vil Anna Arendse Thorsen fortælle om processen med at skrive og udgive bogen. Og hun læser også højt fra sin bog.   

 

Gratis adgang , men bestil din billet her

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Filterløs

Af Anna Arendse Thorsen (f. 1993) (2018)
Almas liv falder langsomt fra hinanden da hun stopper med sin angstmedicin, men hvordan skal hun ellers kunne leve li...
Læs mere