Møde om fælleshaven bag Glumsø Bibliotek

16.10.17
Tirsdag den 24. oktober kl. 14.00-15.00 mødes vi på Glumsø Bibliotek for at tale videre om fælleshaven bag ved biblioteket.

Selvom det er ved at være slut med havesæsonen for denne gang, er der gang i planerne for fælleshaven på græsset bag Glumsø Bibliotek. For nyligt mødtes bibliotekarerne Helle og Vibeke fra biblioteket med interesserede borgere, som har lyst til at være med til at samskabe en have.  

Dværgbuske, pilehytter, højbede

- Der kom flere gode idéer fra de fremmødte til, hvad vi kan bruge haven til. Dværgbuske, pilehytter til børnene, højbede med krydderurter, grøntsager og blomster var bare nogen af forslagene. Og nu er det tid til at mødes igen på biblioteket, siger Helle og Vibeke, som håber på, at der er flere, som har lyst til at være med i samskabelsesprojektet.  
 
På det næste møde skal der bl.a. vælges et navn til haven. Ligeledes skal vi se på, hvad der skal købes til haven af træer, buske m.m.  
 
Kom og vær med til at samskabe med andre borgere i byen. Alle er velkomne.  
 
Tilmelding til Glumsø Bibliotek på: 5588 40 30 eller nstgl@naestved.dk.
 
Har du lyst til at vide mere, kan du kontakte: Helle (5588 4131) og Vibeke (5588 4123)
 
Baggrund:
På Næstved Bibliotek og Borgerservice arbejdes der i øjeblikket på flere samskabelsesprojekter, hvor Fælleshaven bag Glumsø Bibliotek er et af dem.  
Samskabelse er at skabe sammen. Det er velfærd i samarbejde. Det handler om at have følelsen af at være med og føle ejerskab. Samskabelse skal give mening. Og sommetider ved man ikke, hvor man ender. Det er noget af det spændende!