Billede af bog og kaffe
Synes du, at det er svært at læse? Så lyt i stedet for!

Lyt til en god historie

01.02.19
Har du svært ved at læse? Så deltag i Næstved Biblioteks nye lytteklub for ordblinde og andre voksne, der har svært ved at læse. Vi mødes første gang tirsdag den 19. februar kl. 16.30-17.30.

Skyd genvej til en god oplevelse. Læn dig tilbage og få læst højt!
 
Er du ordblind, eller har du svært ved at læse? På biblioteket er der også muligheder for dig, der elsker gode historier, men ikke kan læse dem selv. Næstved Bibliotek inviterer som noget helt nyt til en lytteklub for ordblinde og andre voksne, der har svært ved at læse.

Lyt i godt selskab

Vi finder nogle gode historier til hver gang. Måske er de sjove, spændende, skøre eller uhyggelige... Når vi har lyttet til historien, taler vi lidt om det, vi har hørt, så vi kan dele vores oplevelser. Har du lyst til at bruge en times tid i hyggeligt selskab med en god fortælling og en kop kaffe, te eller kakao samt lidt sødt, så er lytteklubben noget for dig.
 
Lytteklubben mødes tirsdag den 19. februar, tirsdag den 5. marts og tirsdag den 19. marts, alle dage kl. 16.30-17.30 i Salen på Næstved Bibliotek.
 
Det er gratis at deltage i lytteklubben. Meld dig til ved at ringe eller skrive til bibliotekar Ida Eriksen på tlf. 5588 4013, mail ideri@naestved.dk eller bibliotekar Ulla Pagh Andersen på tlf. 5588 4122, mail upand@naestved.dk