Kulturnat på Næstved Bibliotek

18.09.19
Næstved Bibliotek deltager naturligvis i Næstveds Kulturnat, som i år afholdes fredag den 4. oktober. I år har biblioteket fokus på alle de aktiviteter, som borgere bruger biblioteket til og som foregår på biblioteket til hverdag.

Børn og børnefamilier kan således deltage i følgende aktiviteter:

Bibliotekspas (kl. 16-21)
Få taget billede i pasautomaten og få lavet dit eget bibliotekspas, som giver adgang til sjove og udfordrende aktiviteter rundt i biblioteket. Der er præmie til alle, som gennemfører!
 
E-sport (kl. 16-22)
Se hvor god du er til at spille CS:GO og andre computerspil, når Fuglebjerg E-sport sammen med Næstved Iconic Gaming tager imod din udfordring i bibliotekets "Gamer-område".

Books and Magic (kl. 16-20)
Oplev imponerende augmented reality-bøger med din mobiltelefon, når firmaet "Books and magic" præsenterer nogle af deres titler, hvoraf én af dem til dagligt kan opleves på biblioteket.

Brætspilscafé (kl. 16-20)
Læg mobilen væk og slå dig i stedet ned og spil et af bibliotekets mange brætspil i selskab med bibliotekets faste "brætspilsnørder" Martin og Jesper.

Det voksne publikum kan glæde sig til at deltage i disse aktiviteter:

Fællessang (kl. 17 og kl. 19)
Kom og oplev den gode fornemmelse det er at synge sammen. Alle udvalgte sange introduceres og akkompagneres af bibliotekets faste "fællessangere". Kl. 17-17.30 er sangene især for børnefamilier og kl. 19-19.30 synger vi overvejende sange fra Højskolesangbogen.

Vinylcafé (kl. 18-22)
Med bibliotekets LP-samling som omdrejningspunkt kan du få en god musiksnak med bibliotekets "pladevenner", som også vil stå for små musikalske oplæg i løbet af aftenen.

Hjælp til IT (kl. 16-21)
Bibliotekets faste "IT-frivillige" giver eksempler på, hvad man kan få hjælp til, når ens computer driller.
 
Derudover vil det nystartede projekt Næstved by People, som drømmer om at skabe fællesskaber og oplevelser for unge, være til stede hele aftenen.

Endelig sørger Barista-caféen bemandet af elever og ansatte fra Ålestokgården denne aften for salg af forskellige slags kaffe/te, vand og kager til gode priser! 
 
Vel mødt fredag den 4. oktober klokken 16-22!