Krimimessen 2021 - programmet løslades

Af Anonym (ikke efterprøvet)
01.09.21
Så sker det! Det fulde program for årets krimimesse bliver løsladt d. 1. september.

Onsdag d. 1. september bliver programmet for Krimimessen 2021 løsladt på krimimessen.dk.

På udgivelsesdagen bliver der afholdt en live-streamet krimicafé med nedslag i programmet. Caféen afholdes live på Horsens bibliotek og streamet online via Krimimessens youtube-kanal til alle interesserede. Link til streaming finder du på krimimessen.dk på udgivelsedagen. Læs mere om krimicaféen her.

I weekenden d. 9. og 10. oktober løber Krimimessen af stablen for 19. gang. Det foregår på Fængslet i Horsens, hvor dørene åbnes lørdag morgen kl. 9.30 til to-dages intens og underholdende krimifest.

Her kan du opleve forfattere, foredragsholdere og fagfolk fortælle om dén genre, vi holder så meget af. Og vi kan roligt slå fast, at krimien lever i bedste velgående.

Kom og vær med til årets krimievent og bliv inspireret og kriminelt godt underholdt og måske et par bøger rigere fra det store messeområde.

Årets program udkommer online på Krimimessen.dk. Der vil blive udleveret små praktiske programmer til deltagende gæster ved indgangen på messen.

Praktisk info:

Event: Krimimessen 2021 - Nordeuropas største krimi-festival

Sted: Fængslet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Tid: Lørdag d. 9. oktober kl. 9.30-17.00. Søndag d. 10. oktober kl. 9.30-16.00.

Billetter finder man på: Krimimessen.dk

Er der for langt til Horsens? Se Korskildes krimi-tilbud.

I efteråret byder Korskilde bibliotek på oplevelser for dem, der elsker at læse om mordgåder og detektiv historier. 

True crime: Med koldt blod

På Korskilde Bibliotek holder vi Bog & Bio d. 16. september med et krimifokus. Vi har til hver gang udvalgt en bog og en film der relaterer sig til – det kan være en filmatisering, en dokumentar om forfatteren eller lignende. Truman Capotes bog: ”Med koldt blod”, handler om en familie der blev myrdet i 1959 i Kansas.

Journalisten Truman Capote tager til byen for at skrive om mordet. Det ender med at blive en bog om ikke bare familien, men om morderne og samfundet, og vi følger historien frem til mordernes henrettelse i 1965. Bogen er blevet set som starten på true crime genren, som også hitter i øjeblikket f.eks. i podcasten Mørkeland. En billet til arrangementet koster 20 kr., og med i billetprisen er kaffe, the og popcorn. 
Køb billetter til arrangementet her!

Til dig der har tømt krimi-afdelingen

Mangler du inspiration til din næste læsning? Så kom til foredrag med Rebekka Andreasen d. 9. november på Korskilde Bibliotek. Rebekka er journalist, redaktør, medlem af Det Danske Kriminalakademi og krimiblogger på vildmedkrimi.dk. Hun kender med andre ord alle de bedste krimi bøger!

Hør hvilke nye krimier der har gjort sig bemærket i 2021 og hvilke du mangler at opdage. Kaffe og te er inkluderet i billetprisen på 20 kr. 
Køb billetter til arrangementet her!