Thomas Damholt
Thomas Damholt

Hvad gør vi med verdens flygtninge?

08.11.19
I søndags mødte du måske en indsamler fra Dansk Flygtningehjælp og gav et bidrag? D. 19. november kommer ærespræsidenten, Andreas Kamm, og taler om hvordan indsatsen overfor flygtninge kan udvikles.

Over 10.000 danskere var på gaden søndag 3. november 2019 for at samle ind for Danmarks største ngo, Dansk Flygtningehjælp. Og jeg var en af dem, der lige brugte et par timer af min søndag på at gå på et par veje og samle ind.

Det resulterede i alt i lidt mere end 11 millioner kroner, og, som man kan læse på Dansk Flygtninghjælps hjemmeside, de skal nu bruges til blandt andet at hjælpe mennesker på flugt fra krigen i Syrien.

Men det kan være at du, som jeg, gerne vil have perspektiver på hvad man dog skal gøre ved de mange flygtninge og migranter fra fattigdom, klimaforandringer og krige, der vil komme fremover? 

Det har Andreas Kamm, tidligere generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, nogle bud på, og dem kommer han og giver på Næstved Bibliotek, tirsdag d. 19. november klokken 19 i foredraget: "Når verden flytter sig - et foredrag af Andreas Kamm".

Andreas Kamm, som er nuværende ærespræsident i Dansk Flygtningehjælp, vil blandt andet fortælle om hvordan vi styrker, inspirerer og videreudvikler indsatsen for flygtninge og de samfund, der bliver påvirket af flygtningestrømme.

Læs mere om foredraget og tilmeld dig her