Herlufsholm Fantasy Bogmesse nærmer sig...

08.10.18
Fredag og lørdag, som afslutning på efterårsferien, kan du slås med orker, få malet et gyseligt ansigt - og møde mange af landets førerende forfattere i fantasy-genren.

Årets udenlandske forfattere er begge fra Norge - du kan møde Siri Pettersen og Bobbie Peers, både fredag og lørdag.

Fantasy Bogmessen på Herlufsholm Kostskole den 19. og 20. oktober 2018 er bygget op på en tæt sammenhæng mellem de gamle, lidt mystiske bygninger på Herlufsholm og en præsentation af mange sider af fantasy-boggenren.
Du kan i løbet af begge dage, møde forfatterne, høre om hvordan de arbejder, hvad og hvem deres inspiration er. Vi har igen i år, et stærkt hold af passionerede mennesker, der interviewer forfatterrne. 
 
I år kan du møde, for lige at nævne nogle af de 34 forfattere vi får besøg af:  
Siri Pettersen, Bobbie Peers, Kenneth Bøgh Andersen, Cecilie Eken, Nicole Boyle Rødtnes, Boris Hansen, Malene Sølvsten, Peter Molde-Amelung.
 
Som tidligere år, kårer vi vinderne af årets novellekonkurrence lørdag. Juryen består i år af Nicole Boyle Rødtness, Michael Kamp og Nanna Foss. Juryen giver deres begrundelse for, hvorfor de har valgt som de har - og vi får en smagsprøve på vindernes novelle.
 
På kvisten kan du begge dage, møde udvalgte artefakter fra Cornelius S.C. Rödders særegne samling. Her kan du være heldig at se både udstoppede feer og varulve-fostre! Det er Museet Falsters Minder der kommer med et udpluk af deres fantastiske samling.
 
Lørdag kan du komme på en jagt på "Livet efter døden" med Katja Berger og Charlotte Fischer. En anderledes skattejagt, der fører dig langt omkring.
 
Begge dage kan du møde forlagene og deres forfattere i Gammel Spisesal. I år er der løbende bogsigneringer i Ny Spisesal.
 
På hjemmesiden fantasybogmesse.dk, kan du allerede nu købe billetter og se hele programmet 

Følg os på facebook, for at få de allersidste nye nyheder!
 
Herlufsholm Fantasy Bogmesse har eksisteret siden 2011. Næstved Bibliotek og Borgerservice har altid været en del af bogmessen. Siden 2014 har Næstved Bibliotek og Borgerservice været hovedarrangør af bogmessen, som Herlufsholm Kostskoles historiske bygninger lægger rammer til.
 
Vi glæder os endnu en gang til at byde velkommen til bøgernes fantastiske univers.
 
Mange forventningsfulde hilsner 
Teamet bag Herlufsholm Fantasy Bogmesse 2018
"Arial",sans-serif;color:black">