To personer på stranden. Foto: Ezequiel Garrido for Unsplash.
To personer på stranden. Foto: Ezequiel Garrido for Unsplash.

Gratis glæder i sommerlandet

03.07.21
Der er masser af gratis aktiviteter for børn og voksne i Næstved og omegn hen over sommeren. Se nogle af dem her.

Mangler du inspiration til, hvad du skal få sommeren til at gå med? Så tag et kig på listen over gratis aktiviteter herunder.

Sommer på Grønnegade
Hen over sommeren danner Grønnegades Kaserne Kulturcenter rammen om ”Sommer på Grønnegade” – et nyt musiktilbud til Næstveds musikglade borgere i alle aldre. I alt kan du opleve hele 15 gratis koncerter over tre weekender. Blandt de optrædende er Steen Jørgensen, Barselona, Patina og mange flere. Find hele programmet på Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside.

Sommerudstillinger i Karrebæksminde
Er du mere til et stille og roligt museumsbesøg, kan du med fordel tage en tur til Sydsjællands sommerperle Karrebæksminde. På Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum er der hver uge hen over sommeren en ny, gratis udstilling med forskellige kunstnere. Læs mere om sommerudstillingerne i Karrebæksminde her.

Gratis motion for store og for små
Ballet, bueskydning, pilates, fægtning med lyssværd – der er noget for en hver smag på motionsprogrammet denne sommer. Gå på opdagelse i de forskellige aktiviteter her.

Sommerlæsning
Mangler du en god bog til at tage med i sommerhuset, til stranden, på bilferien eller hvor end din ferie går hen i år? Biblioteket har det, du søger. På biblioteket har vi to sommerkampagner i år – en for børn og en for voksne. Så sus ned til dit lokale bibliotek og fyld kufferten op med bøger.