Sprogkufferter

Sprogkufferter indeholder materialer for de 3-6 årige. Der er forskellige temaer, som passer både til piger og drenge i den alder. Kufferterne indeholder materialer, som kan bruges til at stimulere barnets sprog.

Børnebiblioteket tilbyder udlån af sprogkufferter. 

Sprogkufferterne er sammensat, så de passer til de 3 til 6-årige. De har forskellige temaer, der passer både til piger og drenge i den alder. 

Fælles for kufferterne er, at de indeholder materialer, der kan bruges til at stimulere barnets sprog. Indholdet kan variere, men oftest består det af bøger, cd'er, spil og udklædningstøj. Nogle kufferter indeholder også figurer eller instrumenter.

Kufferterne bruges til at starte en leg eller en snak om den historie, der er i kufferterne. På den måde stimuleres børnene til at genfortælle historien med deres egne ord. Legen stimulerer barnets fantasi, træner hukommelsen og barnets iagtagelsesevne. Samtidig styrkes barnets begrebsforståelse. 

Kort sagt: Sproget indlæres eller forbedres!

Man kan søge materialerne frem i vores søgebase, skriv "sprogkufferter" - her er et par eksempler: klik her 

Materialer

GennemseGennemse
  • Sammensat materiale

Sprogkuffert børnehavebørn - Livet på landet

(2013)
Sprogkufferten består af puslespil, huskespil, hegn, bondegårdsting, 1 bog+dvd og bøger, der opfordrer til leg, lærin...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Sammensat materiale

Sprogkuffert - På opdagelse i skoven

(2006)
Sprogkufferten består af spil, bøger og ting fra skoven, der opfordrer til leg, læring og sprogstimulering
Læs mere
: Sprogkuffert for de mindste - Elmer, former og farver GennemseGennemse
  • Sammensat materiale

Sprogkuffert for de mindste - Elmer, former og farver

(2015)
Sprogkufferten består af dukke, forskellige puslespil, spil, bold og bøger, der opfordrer til leg, læring og sprogsti...
Læs mere