Novelleworkshop

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Værksted

Novelle-workshop

25.03.17
Har du hovedet fuld af historier? Kan du lide at sætte ord sammen og være kreativ? Så kom til workshop med andre unge, og udfold dit talent!

Gennem forskellige sjove skriveøvelser får du værktøjer, der kan hjælpe dig til at skrue en novelle sammen. Vi skal blandt andet arbejde med personer, plot og sprog. Du kan også få læst dine tekster (hvis du altså har lyst) og få feedback og gode råd.

Workshoppen er en optakt til den årlige novellekonkurrence i forbindelse med fantasybogmessen på Herlufsholm(Hold øje med hjemmesiden: www.fantasybogmesse.dk). Du får altså inputs, der kan skyde din novelle i gang. Du kan dog sagtens deltage i workshoppen, selvom du ikke skriver fantasy.

Underviser er Tine Høeg, der debuterer på Rosinante med fortællingen Nye rejsende i januar 2017. Ud over at være forfatter underviser Tine i dansk og kreativ skrivning på ZBC og går på Talentskolen i Næstved.

Medbring gerne egen computer eller tablet, der kan gå på nettet. Biblioteket har et begrænset antal bærbare computere, der kan lånes, i så fald, du ikke har mulighed for medbringe en.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Hvis man har bestilt billet, men bliver forhindret i at deltage, er det vigtigt at man giver besked, så en anden kan få glæde af billetten, da der kan være venteliste til arrangementet.

Aldersgruppen i fokus er 13-18 år.

OBS: Torsdag den 9. marts har vi forfatterspire-workshop på Fensmark Bibliotek for de 10-12 årige.