Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?
Section

Workshop om ordblindhed

Er du ordblind, eller kender du en, som er det?

Arrangementet gennemføres som planlagt med de nødvendige Covid 19-forholdsregler.

Vi tilbyder en spændende eftermiddag  på Næstved Bibliotek i samarbejde med VUC Storstrøm for børn fra 12 år og op, unge, voksne, undervisere.

Kom om bliv klogere på de forskellige elektroniske hjælpemidler samt tilbud til ordblinde. I løbet af to timer, er der mulighed for at  komme hele vejen rundt om ordblindeproblematikkerne. Der vil være mulighed for at besøge følgende stande:

Hands on med elektroniske hjælpemidler:

Se og oplev hvordan din dagligdag som ordblind kan blive lettere. VUC Storstrøms dygtige undervisere viser dig på din egen telefon eller tablet hvor mange hjælpeværktøjer du egentlig løber rundt med i lommen.

Hvis du er studerende eller går i skole, kan vi vise dig på en computer hvilke hjælpemidler der findes til at skrive større opgaver, læse studiebøger osv.

Ordblind og hvad så?

Føler du dig bremset i din karriere, uddannelse, eller har du brug for at tage et efteruddannelsestilbud. VUC Storstrøm stiller med vejledere samt uddannelseskonsulent fra VUC Erhverv. Her kan du få svar på hvordan netop du kommer videre.

Ereolen:

Næstved Biblioteks kulturformidlere vil vise dig hvordan du nemt og gratis kan downloade lydbøger til din mobil og tablets via platformen Ereolen.dk. Ligeledes viser de rundt i udlånsrummets samling, og hjælpe dig med at finde letlæste bøger og lydbøger, som du har interesse i. 

Tilmelding efter først-til-mølle princippet, så skynd dig!!

Kl. 18.00 til 18.30  Pause, hvor der bydes på en sandwich.

OBS: Du kan efterfølgende opleve et foredrag med Bubber kl. 18.30 . Dog kræver dette tilbud særskilt tilmelding på Naesbib.dk 

 

Emne