Billede af Eva og Khadija
Eva og Khadija fra Næstved Bibliotek vil vise dig rundt på nettet blandt hjemmesider og apps

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Bibliotek

IT-introduktioner for nybegyndere

Kom, se og prøv de nyttigste, sjoveste og vigtigste apps, selvbetjeningsløsninger og internettjenester. Vi viser og hjælper dig i gang med at bruge nettet.

Vil du gerne klare dig bedre på internettet? Selv finde gode tilbud, bestille billetter, checke Rejseplanen, bruge MobilePay og købe en gave på nettet? Eller finde information om pension eller tømning af skraldespanden? Der er så mange muligheder for at gøre livet nemmere, når man er tryg ved at bruge nettet til de dagligdags ting. For slet ikke at tale om alle de offentlige elektroniske selvbetjeningsløsninger, hvor du selv kan klare tingene uden at skulle bestille tid og møde op hos Borgerservice. 

Vi hjælper dig i gang

Khadija og Eva fra Næstved Bibliotek vil vise dig rundt på nettet blandt hjemmesider og apps, som er nyttige, spændende og sjove, og hjælpe dig i gang med at bruge det selv. Og vi håber, at både yngre og ældre, gamle og nye danskere vil være med!

Det er ingen hindring, hvis du ikke er god til at bruge en mus, eller endnu ikke er dus med din smartphone. Der er bærbare pc'er på kurset, og du kan også tage din egen smartphone eller andet grej med. Biblioteket giver en kop kaffe eller te undervejs.

Otte onsdag eftermiddage fra 28. februar på Næstved Bibliotek. Sidste gang 18. april.

Meld dig til ved at kontakte:
Khadija Yousef, 5588 4152, kdyou@naestved.dk
Eva Sønderberg, 5588 4034, evson@naestved.dk
Lars Ovesen, 5588 4154, larov@naestved.dk