Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Fuglebjerg Bibliotek
Byagervej 1
4250 Fuglebjerg
Arrangører
For hvem?

IT-Café Fuglebjerg

På Fuglebjerg Bibliotek afholdes IT-caféer af frivillige, der hjælper borgere til selv at kommunikere med det offentlige.

Til IT-Caféerne i Fuglebjerg vil du møde IT-frivillige, der alle er imødekommende og engagerede borgere, som giver andre borgere en hjælpende hånd med IT.

Vi er til stede på Fuglebjerg Bibliotek hver onsdag mellem kl. 10 og 12. Du behøver ikke tilmelde dig, mød blot op. Alle er velkomne.

 

Om de frivilliges arbejde:

IT-hjælp er en service, der gladeligt udbydes, men som foregår på den IT-frivilliges præmisser.

Hvis man skal bruge hjælp til IT, anbefales det, at man tager en snak med den IT-frivillige om, hvad han eller hun kan hjælpe med.

Den IT-frivillige har ikke ansvar for, at borgerens opgave bliver løst - det er et tilbud om hjælp, som man kan vælge til eller fra, men det er borgerens eget ansvar at klare opgaven.

 

Dette er et "Borger til Borger"-arrangement.

Det betyder, at aktiviteten planlægges og afvikles af borgere i kommunen. Arrangementet afholdes på ét af bibliotekerne i Næstved, men Næstved Bibliotek og Borgerservice er ikke ansvarlige for praktiske foranstaltninger, kontakt, tilmeldinger, afbud og aflysninger ifm. arrangementet. For øvrige oplysninger om dette specifikke borgerdrevne arrangement kan du henvende dig til  kulturformidler Lars Ovesen på larov@naestved.dk eller tlf. 55884154

Har du også lyst til at afholde et arrangement på biblioteket, så kontakt os på annhma@naestved.dk