Bliv klogere på din pension
Bliv klogere på din pension

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Bliv klogere på din folkepension

Synes du, at det er en labyrint at finde rundt i reglerne om folkepension? Borgerservice og Pensionsteamet vil forsøge at guide dig.

Du vil blive introduceret til selvbetjeningsløsningen, så du ved, hvordan du kan søge pension og beregne din pension og du vil også få svar på, hvem der kan hjælpe dig, hvis du ikke er digital og har en NemID.

Torsdag den 21. november kl. 15-17 inviterer Borgerservice og Pensionsteamet i Næstved Kommune kommende folkepensionister til et orienteringsmøde på Næstved Bibliotek om muligheder og rettigheder som folkepensionist.
Hvad får jeg i pension? Hvor skal jeg søge? Og sker det automatisk? Spørgsmålene er mange, når du går fra arbejdsmarkedet til pensionsalderen. 

Introduktion til borger.dk

Borgerservice og Pensionsteamet vil forsøge at give svar på alle de spørgsmål, der er naturlige at stille, når du går på pension og skal søge om folkepension. I dag foregår det meste på nettet. Det er obligatorisk at søge pension digitalt på www.borger.dk. Du vil blive introduceret til selvbetjeningsløsningen, så du ved, hvordan du skal forholde dig og hvordan du kan beregne din pension. Hvem kan hjælpe dig med at søge pension, hvis du ikke er digital og har NemID? Det og meget mere vil informationsmødet give svar på.

Der er ikke afsat tid til sagsbehandling af individuelle sager. 

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

 

Pris
0