Billede fra tidligere byttemarked
Giv dine brugbare ting væk og tag, hvad du kan bruge af det, som andre byttere har medbragt.

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?
Arrangør

Byt dig til nyt: AFLYST

Der afholdes byttemarked på Næstved Bibliotek. Aflyst pga. 14-dages lukning.

Regeringen har udsendt anbefalinger til, hvordan samfundet begrænser smitte med Coronavirus og dem vil vi naturligvis følge. Vi har derfor valgt at aflyse arrangementet. Dette er blot en forholdsregel ved større arrangementer og du kan sagtens fortsætte med at bruge biblioteket som normalt.

Her kan du være med til at gavne miljøet og andre ved at dele dit overskud af ting, samtidig med at du selv kan få glæde af det, som andre ikke længere vil have. 

Du skal medbringe ting, i god stand, som du ikke længere bruger, f.eks. tøj, legetøj, bøger, cd'er og køkkenting. Du overdrager dine ting til markedet ved selv at placere dem i de rette kategorier, som er markeret med skilte. Når du er færdig, kan du frit gå på opdagelse i de ting, som andre er kommet med – og tage ting, som du kan bruge i din egen husstand. 

Byttemarkedsting er ikke til videresalg. Giv, hvad du har – tag, hvad du kan bruge. Til byttemarkedet er der ingen faste regler for, hvor meget man skal bidrage med og hvor meget man må tage. Den enkelte giver og tager efter evne og behov. Det vigtigste er tanken om at reducere spild via genbrug. Det er et krav, at man kun kommer med ting, der er i god stand. Store ting, såsom møbler og fjernsyn modtages ikke, her henvises til www.afhent.dk eller www.storskrald.dk 

Læs mere på www.byttemarked.nu  og på Facebook

Du kan læse nærmere om konceptet på hjemmesiden og få mere at vide om de lokale byttemarkeder ved at melde dig ind i Facebook gruppen ”BYTTEMARKED – SYDSJÆLLAND OG ØERNE”. Det bæres fx. udelukkende af frivillige og der kan altid bruges en ekstra hånd på selve dagen til klargøring, byde velkommen, holde orden og rydde op når det slutter.

Praktisk info

Gratis - ingen tilmelding.