Redesign af genbrug på Fuglebjerg bibliotek
Redesign af genbrug på Fuglebjerg bibliotek

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis

Åben systue

Systuen er et lille hyggeligt syværksted på Fuglebjerg Bibliotek, hvor du bl.a. kan arbejde med redesign og upcycling. Systuen har åbent hver mandag kl. 19-21.

I Systuen mødes vi, udveksler erfaringer og inspirerer og hjælper hinanden til at skabe lækkert og funktionelt design. De fleste vil gerne bidrage til, at samfundet bliver mere bæredygtigt. Ved at genbruge tøjet og skabe nyt ud af det gamle, kan man gøre en forskel, samtidig med at man har det sjovt og lærer noget nyt.

Tilpasning og reparationer

Måske er din bedste trøje gået i stykker? Måske har du fundet en superflot jakke i genbrugsbutikken til næsten ingen penge - men det viser sig, at den er lidt for bred eller lidt for lang? Gennem redesign og upcycling kan tøjet bruges igen.

Åben for alle

Du er også velkommen i systuen, hvis du er nybegynder eller blot har brug for at lære at sy knapper i og lægge bukser op.

Biblioteket hjælper selvfølgelig gerne med at fremskaffe bøger og tidsskrifter med nye mønstre og trends.

Det er gratis at deltage. Der er ingen tilmelding – bare mød op med din symaskine. Der er også mulighed for at låne.

Sidste gang i forårssæsonen er 29. april 2019.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangør, tekstildesigner Lene Bavngård Nielsen, tlf.: 40 61 05 23 eller Fuglebjerg Bibliotek, tlf.: 55 88 40 20, e-mail: nstfu@naestved.dk