Foto: Lise Engskov
Foto: Lise Engskov

Om dette arrangement

Tid
(I åbningstiden)
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Næstved Ny Fotoklub udstiller i X-rummet

Fra mandag den 3. februar til lørdag den 29. februar udstiller Næstved Ny Fotoklub i X-rummet på Næstved Bibliotek.

Næstved Ny Fotoklub udstiller i X-rummet på Næstved Bibliotek. Foto: Lise Engskov 
Næstved Ny Fotoklub er en gruppe glade amatørfotografer med lyst til at dele fotograferingens glæder med hinanden. Her er alle velkomne, uanset, om de er nybegyndere eller har taget billeder i længere tid. 

17 kunstnere deltager 

Næstved Ny Fotoklub arrangerer fototure lokalt, men også til seværdigheder omkring Næstved. De 17 deltagere i fællesudstillingen i X-rummet er:
Aja Andersen, Anne Svenne, Allan Frederiksen, Bjarne Christensen, Hanne Pedersen, Jess Schomann, Jørgen Banke Thomsen, Katja Henckel, Lars Linnemann, Lise Engskov, Martin Birk, Morten Løjmand, Per Gade, Poul Erik Ravn, Sara Bay, True Larsen og Ulla Tybjerg Aldrich.

Mangfoldighed på flere områder

- Hos Næstved Ny Fotoklub glæder vi os til at vise ca. 40 billeder, der er taget af klubbens medlemmer. Billederne viser en mangfoldighed på flere områder. Det vil sige motivmæssigt, men også, at klubben spænder vidt fra nybegyndere og til de meget erfarne fotografer. Der har været frit spil i forhold til, hvilke billeder medlemmerne ville udstille, både om det skulle være sort/hvid eller farve og hvilken vej billedet skulle vende. Med udstillingen vil vi gerne vise, at alle kan være med i klubben, fortæller bestyrelsesmedlem Aja Andersen, som selv bidrager med billeder til udstillingen. 
Læs mere om Næstved Ny Fotoklub på:  www.naestved-ny-fotoklub.dk  

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.