Collage
Collage

Om dette arrangement

Tid
(I åbningstiden)
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Grafik på Glumsø Bibliotek

I december og januar udstiller vi et udsnit af bibliotekets grafiksamling på Glumsø Bibliotek. Værkerne fra ”Grafikbiblioteket” kan lånes i to måneder ad gangen med mulighed for fornyelse to gange.

Siden foråret har Glumsø Biblioteks brugere kunne glæde sig over skiftende kunst fra kunstnergruppen Stenskovmalerne, der tæller kunstnerne Torkil og Inge Kure, Susanne I. Frederiksen og Hanne Lebæk Jacobsen. Det er alle kunstnere, som maler farverige billeder, oftest akrylbaseret. I de næste par måneder kommer der grafisk kunst fra ”Grafikbiblioteket” på væggene på Glumsø Bibliotek.

Lån kunst med hjem

Grafiksamlingen består af 200 værker, som fysisk er placeret på Næstved Bibliotek – også kaldet ”Grafikbiblioteket”. Værkerne kan lånes i to måneder med mulighed for fornyelse to gange. Og det er muligt at have op til fem værker hjemme ad gangen. Da der er tale om billeder med glas og ramme, kan udlån og aflevering kun ske til personalet i åbningstiden. Du kan "bladre" i værkerne på Næstved Bibliotek, eller du kan se og reservere værkerne på bibliotekets hjemmeside. Søg på "grafikbiblioteket". Får du lyst til at låne nogle af billederne på udstillingen, skal det naturligvis ske i samråd med personalet, som kan tage billedet ned fra udstillingen.

Næstved Bibliotek og Borgerservice og Grafisk Værksted Næstved har gennem flere år haft en partnerskabsaftale. Grafisk Værksted stiller en grafiksamling til rådighed for biblioteket, som tilbyder borgerne at låne værkerne med hjem. Og, hvis man efter lånetiden ønsker at købe et værk, formidler Grafisk Værksted også købsaftaler. 

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid. 
 

Pris
0