Maleri lavet af Hanne Lebæk Jakobsen
Maleri lavet af Hanne Lebæk Jakobsen

Om dette arrangement

Tid
(I åbningstiden)
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Billeder med et abstrakt islæt

Fra mandag den 30. september til lørdag den 30. november udstiller billedkunstner Hanne Lebæk Jakobsen sine malerier på Glumsø Bibliotek.

Hanne Lebæk Jakobsen har malet og skabt billeder de sidste 11 år. Hun maler i sin fritid, når tiden og motivationen er til stede.  
 
- Jeg har aldrig nogen færdig plan, når jeg begynder et nyt billede. Det opstår, imens jeg maler og undervejs i processen. Jeg maler intuitivt og lader mig føre af min hånd og mine spontane ideer. Og mine tanker jages på flugt og jeg lever mig ind i det univers, jeg er ved at skabe. Derfor er de også ofte meget forskellige i sit udtryk, fortæller billedkunstner Hanne Lebæk Jakobsen, som finder megen afslapning og stor glæde ved at male og være kreativ. 

Gå på opdagelse i billederne 

I billederne er der dog altid et abstrakt islæt. Farverne er ofte i de blå/grønne nuancer. Og ofte er der fugle eller andre figurer i hendes billeder. Om billederne siger hun selv: - Du kan gå på opdagelse og opleve mange stemninger og tolkninger, som er helt dine egne. Der findes ingen sandhed!    
 
I perioder skaber Hanne Lebæk Jakobsen også billeder af naturmaterialer, genbrug og strandfund. Hun underviser bl.a. børn i billedkunst, hvilket også giver inspiration til kunsten.  
 
Læs mere på: www.hannesmalerier.dk  
 
Hanne Lebæk Jacobsen er med i kunstnergruppen Stenskovmalerne, der tæller kunstnerne Torkil og Inge Kure, Susanne I. Frederiksen og Hanne Lebæk Jacobsen. 

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid. 
 

Pris
0