Naturen er hellig er emnet for denne Eftertænksomme Tirsdag
Naturen er hellig er emnet for denne Eftertænksomme Tirsdag

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Eftertænksom Tirsdag - naturen er hellig

Denne Eftertænksomme Tirsdag bygger videre på foredraget ”Naturen er hellig” med foredragsholder Jens-André Herbener.

Eftertænksomme Tirsdage er en ny type arrangement, som Grøn Omstilling har udviklet i samarbejde med Næstved Bibliotek. En ”Eftertænksom Tirsdag” er en diskussionsaften, som ligger en uge efter en af bibliotekets Tænksomme Tirsdage og som bygger videre på emnet fra den Tænksomme Tirsdag. 

Denne Eftertænksomme Tirsdag bygger videre på foredraget ”Naturen er hellig” hvor foredragsholder Jens-André Herbener fortæller om religioners forhold til naturen og hvordan de forskellige religioners natursyn har påvirket miljøet og klimaet
Tænksomme Tirsdage er primært et foredrag, med tid til spørgsmål til foredragsholderen efter foredraget samt kommentarer. Men tiden lægger ikke op til en grundig diskussion af emnet blandt deltagerne. 
Det råder vi bod på med en diskussionsaften, hvor der er plads til eftertænksomhed og tid til diskussion. 

På en Eftertænksom Tirsdag kan alle komme til orde og der er ro til at vende og dreje emnerne. Som forberedelse til en Eftertænksom Tirsdag vil der være et skriftligt oplæg på 5 - 10 sider som uddyber emnet, tilføjer nye aspekter og peger på spørgsmål der kunne være interessante at tage op til den Eftertænksomme Tirsdag. 

Hvis oplægsholderen har publiceret nogle af sine ideer, vil biblioteket fremskaffe eksemplarer, som man kan låne. Både det lille skriftlige oplæg og publikationerne vil være tilgængelige på selve den Tænksomme Tirsdag så man kan tage dem med hjem. Dem der vil deltage i den eftertænksomme tirsdag bliver også opfordret til på forhånd at overveje, hvilke sider af emnet de ønsker at tage op på den eftertænksomme tirsdag.  

Som nævnt står Grøn Omstilling, Næstved, bag dette arrangement.

Læs om og tilmeld dig Eftertænksomme Tirsdag: Naturen er hellig