Om dette arrangement

Tid
17:30 - 19:30
Pris
20 kr.
Lokalitet
Naturbasen Fuglely
Falkevej 27
4250 Fuglebjerg
Arrangører
For hvem?

Vild mad og vild litteratur i flammernes skær

En sanselig aften med bål, mad og fortællinger i Fuglebjerg.

Mens dagen – og sommeren – så småt går på hæld, tænder vi op for bålet ved Fuglely naturbase i Fuglebjerg og inviterer til vild mad og vild litteratur i flammernes skær d. 25. august kl. 17:30-19:30.

Naturvejleder Christian Peter Mørkehøj Hansen vil kokkerere et varmt måltid mad af naturens vilde planter, som man kan lune sig på, mens kulturformidler Lea Anna Petersen læser højt fra et litterært værk. For der er noget intimt og grundlæggende menneskeligt ved at sidde omkring et bål, nyde et måltid mad sammen med andre og lytte til en god historie. Vi kan godt love, at det både bliver en hyggelig og sanselig aften.

Om naturvejleder Christian Peter Mørkehøj Hansen
Christian er naturvejleder i Næstved Kommune og leder Naturbaserne, hvor han til daglig arbejder for at fremme især børn og unges interesse, glæde og forståelse for naturen. Han er uddannet biolog og naturvejleder. Derudover er han spejderleder og har siden 2011 stået for at oplære frivillige på spejdernes store oplevelsescenter Næsbycentret i nærheden af Glumsø. Alt i alt må man sige, at Lars Walsted Christoffersen lever og ånder for naturen.

Tema om madkultur
I juli, august og september måned har bibliotekerne i Næstved Kommune et særligt fokus på temaet madkultur. Arrangementet ”Vild mad og vild litteratur i flammernes skær” er den del af dette tema.
 

Emne