Poetry slammer Peter Dyreborg. Foto: Claus Christensen.
Poetry slammer Peter Dyreborg. Foto: Claus Christensen.

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved
Arrangører
Næstved Bibliotek, Grønnegadegades Kaserne Kulturcenter
For hvem?

Slam din lørdag i gang med poetry slam!

Skal der smæk på din lørdag? Altså verbalt smæk, så det runger helt ind i dit sprogøre? Så kom til festivalen Næver Ending Stories (NES) lørdag den 4. september, når vi inviterer til poetry slam.

Poesiens slagkraftige fætter, poetry slam, er en kamp på ord, sprog og fortællinger. På originalitet og på at skabe sproglige udtryk med sin stemme og krop. Sagt på en anden måde: poetry slam er ikke en genre, det er en konkurrence!

Poetry slam kan indeholde poesi, men det er ikke et krav. En poetry slammer kan også vælge at lire et stykke prosa, en vild historie, en sang eller en rap af. Eller noget helt femte for den sags skyld. En poetry slammer må hviske og råbe og alt derimellem. Være højpandet, lavpandet eller lidt til en side. Få publikum til at grine eller græde. Eller grine mens de græder.

Den erfarne poetry slammer Peter Dyreborg vil facilitere dagens poetry slam, så der er garanti for at blive en slamkraftig omgang!

Om Peter Dyreborg
Peter Dyreborg er én af landets mest aktive poetry slammere. Han var med til de allerførste poetry slams i Danmark i 1999, er tidligere dansk mester og optræder i hele Danmark – og den 4. september går turen til Næver. 

Det praktiske
Kom til poetry slam lørdag den 4. september kl. 13-14 på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, og du må meget gerne booke billet til showet her på siden.

Læs mere om Peter Dyreborg på www.peterdyreborg.dk

Næver Ending Stories (NES) er et samarbejde mellem Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved Museum, Næstved Cityforening, Talentskolen og Ungdomsprojekthuset JB10, Næstved Ungdomsskole. NES er støttet af Statens Kunstfond og Mærk Næstved, Næstved Kommune.