Per Vers. Foto: Ditte Chemnitz.
Per Vers. Foto: Ditte Chemnitz.

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved
Arrangører
Næstved Bibliotek, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
For hvem?

Oplev Per Vers til Næver Ending Stories

Per Vers sætter tryk på og en fed streg under det sidste punktum for Næver Ending Stories 2021 med sit Sprogshow. Det må du ikke gå glip af!

Tag et klassisk foredrag, slå det i stykker, lim det sammen med en nævefuld freestyle-rap og skru op for monitoren. Så har du (sådan cirka) opskriften på Per Vers’ Sprogshow, som du kan opleve til festivalen Næver Ending Stories. En jordnær og ordrig oplevelse, med både power og pauser.

Refleksioner mixes med røverhistorier og rim – både fra bagkataloget og skabt i nuet. For undervejs i Per Vers’ Sprogshow får publikum lov til at bestemme, hvad Per skal fylde mikrofonen med i sin freestyle-rap.

Om Per Vers
Rapperen, performeren og den ordlympiske mester Per Uldal a.k.a. Per Vers er en sand O.G. i dansk rap. I 2000 blev han den første vinder af MC's Fight Night, en freestyle-rap-battle-turnering, og året efter vandt han igen. 

Han har udgivet flere albums – både solo og som en del af gruppen Sund Fornuft. Og så har vi ikke engang nævnt rap/spoken word-gruppen Kinski, projektet Rødder, programmet ”Rejsende i Dansk” med Niels Hausgaard og diverse mixtapes.

Lidt mere om Per Vers
Kaffen kan han lide sort som alle andre end Tintin i Congo (fløde og sukker det er sellout), hans life er mer' à la Frankenstein end Federlein og du ka’ finde ham her i Næstved lørdag den 4. september kl. 16 på Grønnegades Kaserne Kulturcenter!

Husk at booke en billet, så du ikke glemmer at møde op på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. For Per Vers’ Sprogshow MÅ du ikke gå glip af!

Næver Ending Stories (NES) er et samarbejde mellem Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved Museum, Næstved Cityforening, Talentskolen og Ungdomsprojekthuset JB10, Næstved Ungdomsskole. NES er støttet af Statens Kunstfond og Mærk Næstved, Næstved Kommune.

Materialer

GennemseGennemse
  • Grammofonplade

Knust kunst

Af Per Vers (2018)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Ego

Af Per Vers (2011)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Tæt

Af Per Vers (2015)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Dvd

Live på Roskilde 2011

Af Per Vers (2012)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Vers 1.0

Af Per Vers (2005)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Rødder

(2014)
Indspilning af sangene og oplæsning af digtene. Bogen indeholder raptekster og digte
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

10+20+30

Af Per Vers (2010)
Boxsæt med tre mixtape-udgivelser af Per Vers. Cd 1 indeholder et nummer fra hver af de limited, "undercover&quo...
Læs mere