Malene Sølvsten - Ravnenes hvisken
Malene Sølvsten - Ravnenes hvisken

Om dette arrangement

Tid
12:00 - 13:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Helligåndshuset
Ringstedgade 4
4700 Næstved
Arrangører
For hvem?

Hør om Ravnenes hvisken

I Malene Sølvstens fantasy-trilogi "Ravnenes hvisken" kobles den nordiske mytologi med nutiden. PS: Hør den dedikerede forfatter i Næstved Museum, Helligåndshuset.

Selvom Malene Sølvsten lige fra barndommen har skrevet små historier, lå det ikke i kortene, at hun skulle være forfatter. Faktisk var hun langt inde i skriveprocessen, før hendes familie ved et tilfælde opdagede, at hun skrev på en fantasytrilogi om de nordiske guder - i Nordjylland. Efter at have læst den, overtalte hendes mor hende til at sende den til et forlag, hvor den straks blev antaget. 

En urgammel profeti om Ragnarok
Malene Sølvsten debuterede med første bind af den spændende fantasy-trilogi, Ravnenes hvisken, i 2016. Samme år blev hun nomineret til Læsernes Bogpris. 

Det er en fængende fortælling om den utilpassede teenager Anne, som efter at have levet et socialt udsat liv oplever at få venner, da hun begynder i gymnasiet. 

Anne har særlige synske evner, som gør, at hun inddrages i opklaringen af en bestialsk mordgåde i Nordjylland. Og det viser sig, at mordene hænger sammen med en urgammel profeti om Ragnarok.  

Seks år og 2000 sider 
For Malene Sølvsten, som er blevet sammenlignet med Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling, har det været både spændende og vemodigt at afslutte trilogien: "Jeg elsker at skrive Ravnenes hvisken-universet, så det er altid fantastisk at lukke mig selv derind og udforske det. 
Jeg kommer virkelig til at savne dem allesammen - især Anne, som jeg efter over seks år og 2000 sider endnu ikke er træt af. Hun kan stadig overraske mig, pisse mig af og gøre mig helt blød i hjertet".

Og hun tilføjer, at der ikke kommer noget bind 4 af Ravnenes hvisken.

Pris
0

Materialer

Reservér
  • Bog

Ravnenes hvisken. Bog 1

Af Malene Sølvsten (2016)
Fantasy. Den 17-årige Anne får et drømmeagtigt syn, hvor hun oplever et gammelt bestialsk mord på en ung rødhåret pig...
Læs mere