Shu-Bi-Dua
Shu-Bi-Dua
Spil Dansk
Spil Dansk

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
For hvem?

Shu-Bi-Dua koncertforedrag - Spil Dansk

Som en del af Næstved Biblioteks Spil Dansk-arrangementer i uge 44 lægger Thomas Ulrik Larsen vejen forbi biblioteket for at formidle Shu-Bi-Duas tekster.

Han fortæller dels om det unikke ved sproget og lyrikken i teksterne hos hele Danmarks folkeeje: Shu-Bi-Dua, ligesom han selv spiller flere af sangene. 

Shu-Bi-Dua har til dato solgt over seks millioner album og er, i endnu højere grad end rivalerne i Gasolin’, blevet en sproglig og musikalsk del af danskernes DNA. Det var i de første 10 år og på de første 10 LP’er, Shu-bi-dua etablerede sig som Danmarks første egentlige postmoderne band.

De kombinerede et hav af umage elementer og skabte et sprog, som var deres eget. Ingredienser som revy, 60’ernes crazykomik, tegneserier, grillbar-kultur og amerikansk rock blev blandet i et udtryk, der med tiden blev et helt sømløst tapet, som millioner af danskere har malet deres opvækst på. Thomas Ulrik Larsen spiller selv flere Shu-bi-dua-sange og dykker ned i humorens historie og begreber fra postmodernismen.

Forbered jer på en aften med mange gode grin.  

Pris
50