Jacob Bellens
Jacob Bellens

Om dette arrangement

Tid
12:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Middagsmusik med Jacob Bellens

Koncert, interview og sammenspil mellem Jacob Bellens og bibliotekets ”husmusiker” Rasmus Hedeboe.

Middagsmusik er en spændende og behagelig blanding af interview og koncert, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske liv og karriere.

Musiker og guitarist Rasmus Hedeboe akkompagnerer på guitar og står for præsentation og interview af kunstnerne. Denne gang har han inviteret sanger, musiker og komponist Jacob Bellens på scenen til sammenspil og snak.

Hør Jacob Bellens fortælle om en karriere i musikkens tjeneste blandt andet som grundlægger og frontfigur i det nu hedengangne ”I got you on tape” samt bandet ”Murder”. Som solist har Jacob udgivet fem albums, senest albummet ”My heart is hungry and the days go by so quickly” som udkom i april 2020. Bellens har også været en kort tur omkring tv-verdenen, hvor han har lavet alt musikken til Jonatan Spang’s sitcom ”Lillemand”, sæson 2.

Rasmus Hedeboe har i en årrække stået for bibliotekets middagsmusik - således også i dette efterår - og han er samtidig midt i en spændende musikalsk karriere.

Grundet Covid19 skal der løses billet, der er gratis, til en siddeplads ved arrangementet. Billetter kan bestilles her på siden.

Stående gæster bedes fordele sig udenfor lounge området, efter personalets henvisninger.

Sponsor:

Logo for Spar Nord

Materialer

GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Trail of intuition

Af Jacob Bellens (2018)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Polyester skin

Af Jacob Bellens (2015)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Spinning for the cause

Af I Got You on Tape (2009)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

2

Af I Got You on Tape (2007)
Læs mere