Foto af pianist Esben Just
Foto af pianist Esben Just

Om dette arrangement

Tid
12:00 - 13:00
Bibliotek

Middagsmusik med Esben Just og Rasmus Hedeboe

Rasmus Hedeboe har inviteret den fantastiske New Orleans-inspirerede pianist og sanger Esben Just, til samspil og samtale.

Middagsmusik er en behagelig blanding af samtale og samspil, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske karriere. Det er "lokale" Rasmus Hedeboe, som, ud over at akkompagnere på guitar, også står for præsentation og snak med kunstnerne.
 
Uanset hvordan man vender og drejer det, er Esben Just altid garant for en swingende, opløftende og underholdende oplevelse på scenen. Musikalsk overskud og medrivende hooks. 
 
Esben Just har dedikeret sig selv til musikken, som vi kender den fra New Orleans - sumpet, groovy og medrivende. Esben har spillet og sunget med mange forskellige musikere, og han har stået i spidsen for Esben Just Trio, og er med i netop gendannede SP Just Frost. 
 
Rasmus Hedeboe har i en årrække stået for bibliotekets middagsmusik - således også i dette efterår - og han er samtidig midt i en spændende musikalsk karriere. Han var blandt andet guitarist på Lars HUG's sidste turné. 
 
Du kan se frem til en times skøn samspil og samtale mellem de to herrer. Det er gratis og der er ingen tilmelding. 

 

Materialer