Mænd, der læser
Mænd, der læser

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?
Section

Læsegruppe for mænd

Læsegruppe - kun for mænd. Temaet for læsegruppen er: ”Livet som mand” og vi mangler deltagere!

Siden januar i år er vi en gruppe af mænd, der har mødtes ca. en gang i måneden på Glumsø Bibliotek for at tale om en bog, som vi har læst. Det har vist sig at være en meget velfungerende læsegruppe, men vi kan godt bruge et par ekstra deltagere. Måske er det dig?

Gruppen ledes af de to bibliotekarer, Thomas og Jens, der dog i høj grad indgår som ligestillet med de øvrige deltagere i gruppens samtaler om bøgerne, men også skaffer bøgerne så de kan lånes på det bibliotek man foretrækker. 

Temaet for læsegruppen er: ”Livet som mand”, og vi har skiftes til at vælge hvilken bog vi skal læse og ud fra bøgerne er samtalerne gået om blandt andet forhold til kvinder, forhold mellem børn og forældre, samfundsforhold, lidt politik, minder og kærlighed.  

Datoer: 
2019:
Onsdag 25/9
Onsdag 30/10
Onsdag 27/11

2020:
Onsdag 8/1
Onsdag 5/2
Onsdag 4/3
Onsdag 1/4
Onsdag 6/5

Alle dage klokken 19 – ca. 21
 

Hvorfor startede vi læsegruppen?

Der er en tendens til at kvinder kommer til at dominere læsegrupper, da de er stærkt repræsenterede i de fleste af disse. Det er der ikke nødvendigvis noget i vejen med, men det kan være at en læsegruppe kun for mænd vil give noget særligt til deltagerne, da de har nogle livsvilkår fælles, som de kan have behov for at dele. Derudover er det ikke så nemt at tiltrække mænd til læsegrupper, men vi gør forsøget og glæder os til (igen) at mødes med jer.

Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage i læsegruppen, så skriv en mail til Jens på jknie@naestved.dk eller Thomas på tdjen@naestved.dk - gerne så hurtigt som muligt, så du kan nå at få læst den bog, som vi skal læse til næste gang: Hundehoved af Morten Ramsland

Pris
0

Materialer

GennemseGennemse
Reservér
  • Bog

Hundehoved : roman

Af Morten Ramsland (2005)
En roman om en norsk familie, og deres turbulente liv gennem det tyvende århundrede, hvor hovedpersonen Askild og han...
Læs mere