Mænd, der læser
Mænd, der læser

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek

Læsegruppe for mænd

Ny læsegruppe - kun for mænd. Temaet for læsegruppen er: ”Livet som mand”. Der er foreløbig kun en startdato, men vi forestiller os, at gruppen skal mødes i februar, marts og april.

Ny læsegruppe, kun for mænd, der mødes på Glumsø Bibliotek. 

Der er en tendens til at kvinder kommer til at dominere læsegrupper, da de er stærkt repræsenterede i de fleste af disse. Det er der ikke nødvendigvis noget i vejen med, men det kan være at en læsegruppe kun for mænd vil give noget særligt til deltagerne, da de har nogle livsvilkår fælles, som de kan have behov for at dele. Derudover er det ikke så nemt at tiltrække mænd til læsegrupper, men vi gør forsøget og glæder os til at mødes med jer.

Temaet for læsegruppen er: ”Livet som mand”. Der er foreløbig kun en startdato, men vi forestiller os at gruppen skal mødes i fx februar, marts og april også. Vi har ikke forberedt hvilken litteratur, der skal læses. Det skal foregå i fællesskab mellem deltagerne, men vi har en retning, der går mod bøger i stil med Michael Robaks: Øm, der handler om en mand i slut-40’erne, der er i en livskrise.

Sådanne bøger kan være med til at åbne op for nogle af de svære emner, som mænd kan tumle med, uden måske at have så mange at tale med det om.

Hvis du ønsker at deltage i læsegruppen, så skriv en mail til Jens på jknie@naestved.dk eller Thomas på tdjen@naestved.dk - gerne senest tirsdag d. 22. januar.

 

Materialer

Michael Robak (f. 1969): Øm
Reservér
  • Bog

Øm

Af Michael Robak (f. 1969) (2017)
Læs mere