Kom med på bookwalk i Fruens Plantage
Kom med på bookwalk i Fruens Plantage

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis, men tilmelding er nødvendig
Bibliotek
Sted
Fruens Plantage
For hvem?

Bookwalk i Fruens Plantage

Vi taler om bogen ”Rampen” af Jesper Stein, mens vi går gennem den smukke efterårsskov i Fruens Plantage.

På bibliotekets "bookwalks" læser vi en bog til hver gang. Når vi mødes, får I en kort introduktion til bogen samt stikord til samtale, når vi efterfølgende skal gå rundt og nyde den smukke natur i Fruens Plantage. 

Vi standser på udvalgte steder og samler op på snakken. Det handler om at dele gode læseoplevelser og nyde naturen på en og samme tid. 

Temaet dette efterår er 'personlige fortællinger'. Bogen til årets sidste bookwalk er Jesper Steins "Rampen" (2020). Bogen kan afhentes i Info-skranken på Næstved Bibliotek fra den 27. september.

Litteratursnak i det grønne  
– På bookwalks i Næstved har vi gennem flere år gået langs med Susåen og ind i den skønne Herlufsholm Skov, både forår og efterår. I foråret har jeg sammen med en kollega lavet flere guidede ture i Fruens Plantage. Og derfor lægger jeg nu årets sidste bookwalk her, fortæller bibliotekar og kulturformidler Vibeke Sølling, som fører læserne igennem de grønne områder og ind i bøgernes verden. 

RENT PRAKTISK:
Vi mødes på parkeringspladsen ved Fruens Plantage – indkørsel fra Ny Præstøvej 304. Vi gennemfører vores ture, så vidt vejret tillader det.

Du skal kunne gå de ca. 3,5 km i Fruens Plantage. Husk gode sko og tøj, der passer til vejret. Tag evt. noget med at drikke.

Alle er velkomne, men der er et begrænset antal pladser.